Varmrätter

Fisk & Skaldjur/ Fish & Seafood

LAXTOURNEDOS / SALMON FILLET | 259kr
Fylld med räkor, serveras med potatisstomp och vitvinssås, smaksatt med dill.

BRÄSSERAD GÖSFILÉ / BRAISED PIKE PERCH FILLET | 245kr
Serveras med grädde, ansjovis, dill, vårlök, tomat och kokt potatis.

LE PARC’S BOUILLABAISSE | 290kr
Lax, gös, rödtunga, blåmusslor och räkor som kokas med fänkål, saffran, tomater och vitlök. Serveras med vitlöksbröd.

Kött / Meat

KLASSISK PEPPARSTEK / CLASSIC PEPPER STEAK | 395kr
En rejäl bit tournedos som rullas i fyra sorters peppar. Serveras med en cognacsdoftande pepparsås och country fries eller potatisgratäng.

MAJSKYCKLINGFILÉ / CORN CHICKEN FILLET | 235kr
Serveras med grönsaksrisotto och chablissås, smaksatt med timjan.

ÄLGWALLENBERGARE / MOOSE WALLENBERGARE | 269kr
Serveras med gräddkokta kantareller, rårörda lingon och potatispuré smaksatt med västerbottensost.

HJORTYTTERFILÉ / FILLET OF VENISON | 295kr
Serveras med svartvinbärssås, grillad tomat och klyftpotatis.

LE PARC’S BURGARE / LE PARC’S HAMBURGER | 225kr
200 gr högrev och bringa med ost, bacon, grovt bröd och fräst savoykål, rödlök, champinjoner och tomater. Serveras med coleslaw, saltgurka och country fries.

FLÄSKFILÉ OSCAR / PORK TENDERLOIN OSCAR | 239kr
Serveras med grillad sparris, bearnaisesås, rödvinssås, räkor och country fries eller potatisgratäng.

PLANKSTEK PÅ OXFILÉ / BEEF FILLET PLANK | 349kr
Med gratinerad duchessepotatis, bearnaisesås, baconlindade haricots verts och ugnsbakad tomat.

* Vänligen fyll i respektive fält