Vår Meny

Förrätter

När du vill börja din middag på bästa sätt. Mindre men naggande goda rätter.

Toast Skagen

165

Klassisk förrätt med räkor, majonnäs, rödlök och dill, serveras på smörstekt toast och toppas med löjrom.

  • Klassiker

Chèvre & Rödbetor

169

Panerad chèvreost gratineras med honung och pinjenötter. Serveras med balsamicomarinerade rödbetor.

  • Rekommenderas

Toast med kallrökt lax

179

Kallrökt lax på kavring med pepparrotskräm.

Scampi

179

Chili- och vitlöksgratinerade. Serveras med bröd.

Desserter

Avrunda din middag med något sött, kanske tillsammans med en kaffe eller en avec.

Picklade Jordgubbar

135

Serveras med vaniljglass, mascarponekräm, rosmarin och rostade kokosflingor.

Pannacotta

135

Smaksatt med vaniljstänger serveras med färska bär.

Husets Sorbet

85

Välj mellan citron, jordgubb eller choklad.

Fisk & skaldjur

Varmrätter med fisk och skaldjur som huvudråvara.

Smörstekt Fjällröding

315

Serveras med pepparrotskräm och potatisstomp, smaksatt med creme fraiche och gräslök.

Brässerad Gösfilé

289

Serveras med grädde, anjovis, dill, vårlök, tomat och färskpotatis.

Le Parc’s Boullabaisse

295

Lax, gös, rödtunga, blåmusslor och räkor som kokas med fänkål, saffran, tomater och vitlök. Serveras med vitlöksbröd.

  • Wooow

Pasta & Vegetariskt

Varmrätter med olika former av pasta eller vegetariskt som utgångspunkt.

Rigatonipasta med Oxfilé

279

Oxfilépasta med gorgonzola, grädde, kantareller, zucchini och cocktailtomater.

Caesarsallad Räkor

279

Handskalade räkor, romansallad, bacon, krutonger, Grana Padano-ost och caesardressing.

Caesarsallad Kyckling

259

Grillat kycklingbröst, romansallad, bacon, krutonger, Grana Padano-ost och caesardressing.

Cannelloni

225

Skinka, ost och zucchinifyllda canneloni gratineras med tomatsås, grädde och Grana Padano-ost.

  • Vegetarisk

Kött

Varmrätter med olika typer av kött som huvudråvara. Till alla våra kötträtter kan ni välja mellan potatisgratäng, country fries eller råstekt potatis.

Le Parc’s Burgare

249

200 gr högrev och bringa med ost, bacon, fräst savoykål, rödlök, champinjoner och tomater. Serveras med briochebröd, coleslaw och country fries.

Fläskfilé Oscar

275

Vår egen variant på en klassiker med sparris, räkor, rödvinssås och bearnaisesås.

Plankstek på Oxfilé

359

Med gratinerad duchessepotatis, bearnaisesås, baconlindade haricots verts och ugnsbakad tomat.

  • Klassiker

Klassisk Pepparstek

395

En rejäl bit tournedos som rullas i fyra sorters peppar. Serveras med en cognacsdoftande pepparsås.

  • Klassiker
Tillbaks till toppen