Kött

Varmrätter med olika typer av kött som huvudråvara.

Älgwallenbergare

269

Serveras med gräddkokta kantareller, rårörda lingon och potatispuré smaksatt med västerbottensost.

  • Klassiker

Hjortytterfilé

339

erveras med svartvinbärssås, grillad tomat och klyftpotatis.

Le Parc’s Burgare

249

200 gr högrev och bringa med ost, bacon, grovt bröd och fräst savoykål, rödlök, champinjoner och tomater. Serveras med coleslaw, saltgurka och country fries.

Fläskfilé Oscar

255

Serveras med grillad sparris, bearnaisesås, rödvinssås, räkor och country fries eller potatisgratäng.

Plankstek på oxfilé

349

Med gratinerad duchessepotatis, bearnaisesås, baconlindade haricots verts och ugnsbakad tomat.

Lammracks

389

Marinerade, serveras med potatisbakelse gjord på fetaost, paprika, rosmarinsås och ugnsrostad tomat.

Pepparstek

395

En rejäl bit tournedos som rullas i fyra sorters peppar. Serveras med en cognacsdoftande pepparsås och country fries eller potatisgratäng.

  • Rekommenderas
Tillbaks till toppen