Varmrätter med olika typer av kött som huvudråvara.
Älgwallenbergare
269
Serveras med gräddkokta kantareller, rårörda lingon och potatispuré smaksatt med västerbottensost.
Klassiker
Hjortytterfilé
339
erveras med svartvinbärssås, grillad tomat och klyftpotatis.
Le Parc’s Burgare
249
200 gr högrev och bringa med ost, bacon, grovt bröd och fräst savoykål, rödlök, champinjoner och tomater. Serveras med coleslaw, saltgurka och country fries.
Fläskfilé Oscar
255
Serveras med grillad sparris, bearnaisesås, rödvinssås, räkor och country fries eller potatisgratäng.
Plankstek på oxfilé
349
Med gratinerad duchessepotatis, bearnaisesås, baconlindade haricots verts och ugnsbakad tomat.
Lammracks
389
Marinerade, serveras med potatisbakelse gjord på fetaost, paprika, rosmarinsås och ugnsrostad tomat.
Pepparstek
395
En rejäl bit tournedos som rullas i fyra sorters peppar. Serveras med en cognacsdoftande pepparsås och country fries eller potatisgratäng.