Vår Meny

Förrätter

När du vill börja din middag på bästa sätt. Mindre men naggande goda rätter.

Toast Skagen

159

Klassisk förrätt med räkor, majonnäs, rödlök och dill, serveras på smörstekt toast och toppas med löjrom.

  • Klassiker

Hummersoppa

159

Smaksatt med sherry, serveras med oststänger.

Chèvre & Rödbetor

159

Panerad chèvreost gratineras med honung och pinjenötter. Serveras med balsamicomarinerade rödbetor.

  • Rekommenderas

Råbiff

175

Serveras med rödlök, kapris, dijonsenap, pepparrot, äggula och rödbetor.

Desserter

Avrunda din middag med något sött, kanske tillsammans med en kaffe eller en avec.

Apfelstrudel

105

Äppelkaka med smördeg, äpplen, russin och kanel. Serveras med vår goda krämiga vaniljsås.

Cheesecake Passionsfrukt

135

Serveras med apelsinsås och sockrade bär.

Friterad Camembert

130

Med varm hjortronsylt och vaniljglass.

Husets Sorbet

70

Välj mellan citron, hallon eller mango.

Fisk & skaldjur

Varmrätter med fisk och skaldjur som huvudråvara.

Lax på Planka

275

Med hollandaisesås och strimlade grönsaker, serveras med duchessepotatis.

Brässerad Gösfilé

265

Serveras med grädde, ansjovis, dill, vårlök, tomat och kokt potatis.

Le Parc’s Bouillabaisse

290

Lax, gös, rödtunga, blåmusslor och räkor som kokas med fänkål, saffran, tomater och vitlök. Serveras med vitlöksbröd.

  • Wooow

Pasta & Vegetariskt

Varmrätter med olika former av pasta eller vegetariskt som utgångspunkt.

Oxfilé Tortiglioni

259

Oxfilépasta med gorgonzola, grädde, kantareller och tomater.

Skaldjurspasta

275

Scampi, musslor, räkor, kräftstjärtar i tomatsås.

Fylld Zucchini

199

Ugnsbakad zucchini fylld med fetaost, bovete och grönsaker, serveras med tomatås.

  • Vegetarisk

Sparrisrisotto

205

Med vitt vin, grädde och Grana Padano-ost.

  • Vegetarisk

Kött

Varmrätter med olika typer av kött som huvudråvara.

Älgwallenbergare

269

Serveras med gräddkokta kantareller, rårörda lingon och potatispuré smaksatt med västerbottensost.

  • Klassiker

Hjortytterfilé

339

erveras med svartvinbärssås, grillad tomat och klyftpotatis.

Le Parc’s Burgare

249

200 gr högrev och bringa med ost, bacon, grovt bröd och fräst savoykål, rödlök, champinjoner och tomater. Serveras med coleslaw, saltgurka och country fries.

Fläskfilé Oscar

255

Serveras med grillad sparris, bearnaisesås, rödvinssås, räkor och country fries eller potatisgratäng.

Plankstek på oxfilé

349

Med gratinerad duchessepotatis, bearnaisesås, baconlindade haricots verts och ugnsbakad tomat.

Lammracks

389

Marinerade, serveras med potatisbakelse gjord på fetaost, paprika, rosmarinsås och ugnsrostad tomat.

Pepparstek

395

En rejäl bit tournedos som rullas i fyra sorters peppar. Serveras med en cognacsdoftande pepparsås och country fries eller potatisgratäng.

  • Rekommenderas
Tillbaks till toppen