När du vill börja din middag på bästa sätt. Mindre men naggande goda rätter.
Toast Skagen
165
Klassisk förrätt med räkor, majonnäs, rödlök och dill, serveras på smörstekt toast och toppas med löjrom.
Klassiker
Chèvre & Rödbetor
169
Panerad chèvreost gratineras med honung och pinjenötter. Serveras med balsamicomarinerade rödbetor.
Rekommenderas
Hummersoppa
162
Smaksatt med sherry, serveras med oststänger.
Råbiff
185
Serveras med rödlök, kapris, dijonsenap, pepparrot, äggula och rödbetor.
Desserter
Avrunda din middag med något sött, kanske tillsammans med en kaffe eller en avec.
Apfelstrudel
120
Äppelkaka med smördeg, äpplen, russin och kanel. Serveras med vår krämiga goda vaniljsås.
Chokladmousse
145
Vit och mörk chokladmousse serveras med Cointreau-marinerade bär.
Friterad camembert
135
Med varm hjortronsylt och vaniljglass.
Husets Sorbet
85
Välj mellan citron, jordgubb eller choklad.
Banana Split
120
Serveras med vaniljglass, maränger, vispgrädde och chokladsås.
Klassiker
Fisk & skaldjur
Varmrätter med fisk och skaldjur som huvudråvara.
Halstrad torskrygg
275
Med blomkål, potatispuré, brynt smör, pepparrot och forellrom.
Havets läckerbit
Brässerad Gösfilé
275
Serveras med grädde, ansjovis, dill, vårlök, tomat och kokt potatis.
Le Parc’s Bouillabaisse
295
Lax, gös, rödtunga, blåmusslor och räkor som kokas med fänkål, saffran, tomater och vitlök. Serveras med vitlöksbröd.
Pasta & Vegetariskt
Varmrätter med olika former av pasta eller vegetariskt som utgångspunkt.
Tagliatelle oxfilé
275
Oxfilépasta med Västerbottenost, grädde, kantareller och tomater.
Tagliatelle Skaldjur
285
Scampi, musslor, räkor, kräftstjärtar i tomatsås.
Aubergine
225
Fylld aubergine med ricottaost, zucchini, vårlök, tomater och persilja. Serveras med mild tomatsås och basmatiris.
Vegetariskt
Sparrisrisotto
235
Med rostade pumpafrön, stekt i smör och friterad salvia.
Vegetariskt
Kött
Varmrätter med olika typer av kött som huvudråvara. Till alla våra kötträtter kan ni välja mellan potatisgratäng, country fries eller råstekt potatis.
Entrecôte
380
Serveras med varma grönsaker och Café de Parissmör.
Plankstek på oxfilé
369
Med gratinerad duchessepotatis, bearnaisesås, baconlindade haricots verts och ugnsbakad tomat.
Le Parc’s Burgare
255
200 gr högrev och bringa med ost, bacon, grovt bröd och fräst savoykål, rödlök, champinjoner och tomater. Serveras med coleslaw, saltgurka och country fries.
Fläskfilé Oscar
275
Serveras med grillad sparris, bearnaisesås, rödvinssås, räkor och country fries eller potatisgratäng.
Älgköttbullar
275
Serveras med gräddkokta kantareller, rårörda lingon och potatispuré smaksatt med västerbottensost.
Hjortytterfilé
345
Serveras med svartvinbärssås, grillad tomat och potatisgratäng.
Klassisk Pepparstek
410
En rejäl bit tournedos som rullas i fyra sorters peppar. Serveras med en cognacsdoftande pepparsås och country fries eller potatisgratäng.