Vår Meny

Förrätter

När du vill börja din middag på bästa sätt. Mindre men naggande goda rätter.

Toast Skagen

165

Klassisk förrätt med räkor, majonnäs, rödlök och dill, serveras på smörstekt toast och toppas med löjrom.

  • Klassiker

Chèvre & Rödbetor

169

Panerad chèvreost gratineras med honung och pinjenötter. Serveras med balsamicomarinerade rödbetor.

  • Rekommenderas

Hummersoppa

162

Smaksatt med sherry, serveras med oststänger.

Råbiff

185

Serveras med rödlök, kapris, dijonsenap, pepparrot, äggula och rödbetor.

Desserter

Avrunda din middag med något sött, kanske tillsammans med en kaffe eller en avec.

Apfelstrudel

120

Äppelkaka med smördeg, äpplen, russin och kanel. Serveras med vår krämiga goda vaniljsås.

Chokladmousse

145

Vit och mörk chokladmousse serveras med Cointreau-marinerade bär.

Friterad camembert

135

Med varm hjortronsylt och vaniljglass.

Husets Sorbet

85

Välj mellan citron, jordgubb eller choklad.

Banana Split

120

Serveras med vaniljglass, maränger, vispgrädde och chokladsås.

  • Klassiker

Fisk & skaldjur

Varmrätter med fisk och skaldjur som huvudråvara.

Halstrad torskrygg

275

Med blomkål, potatispuré, brynt smör, pepparrot och forellrom.

  • Havets läckerbit

Brässerad Gösfilé

275

Serveras med grädde, ansjovis, dill, vårlök, tomat och kokt potatis.

Le Parc’s Bouillabaisse

295

Lax, gös, rödtunga, blåmusslor och räkor som kokas med fänkål, saffran, tomater och vitlök. Serveras med vitlöksbröd.

Pasta & Vegetariskt

Varmrätter med olika former av pasta eller vegetariskt som utgångspunkt.

Tagliatelle oxfilé

275

Oxfilépasta med Västerbottenost, grädde, kantareller och tomater.

Tagliatelle Skaldjur

285

Scampi, musslor, räkor, kräftstjärtar i tomatsås.

Aubergine

225

Fylld aubergine med ricottaost, zucchini, vårlök, tomater och persilja. Serveras med mild tomatsås och basmatiris.

  • Vegetariskt

Sparrisrisotto

235

Med rostade pumpafrön, stekt i smör och friterad salvia.

  • Vegetariskt

Kött

Varmrätter med olika typer av kött som huvudråvara. Till alla våra kötträtter kan ni välja mellan potatisgratäng, country fries eller råstekt potatis.

Entrecôte

380

Serveras med varma grönsaker och Café de Parissmör.

Plankstek på oxfilé

369

Med gratinerad duchessepotatis, bearnaisesås, baconlindade haricots verts och ugnsbakad tomat.

Le Parc’s Burgare

255

200 gr högrev och bringa med ost, bacon, grovt bröd och fräst savoykål, rödlök, champinjoner och tomater. Serveras med coleslaw, saltgurka och country fries.

Fläskfilé Oscar

275

Serveras med grillad sparris, bearnaisesås, rödvinssås, räkor och country fries eller potatisgratäng.

Älgköttbullar

275

Serveras med gräddkokta kantareller, rårörda lingon och potatispuré smaksatt med västerbottensost.

Hjortytterfilé

345

Serveras med svartvinbärssås, grillad tomat och potatisgratäng.

Klassisk Pepparstek

410

En rejäl bit tournedos som rullas i fyra sorters peppar. Serveras med en cognacsdoftande pepparsås och country fries eller potatisgratäng.

  • Klassiker
Tillbaks till toppen