Toast Skagen | 145:- (G, L)
Smörstekt surdegsbröd med räkor, rödlök, citron, majonnäs och dill, toppas med löjrom.
Vintips: Bouchard Aîne & Fils Chardonnay
Toast med kallrökt Lax | 149:- (G)
Kallrökt lax på kavring med pepparrotskräm.
Vintips: Kleine Zalze Selection Chardonnay
Chèvre & rödbetor | 149:- (G, L)
Panerad chèvreost gratineras med honung och pinjenötter.
Serveras med balsamicomarinerade rödbetor.
Vintips: Grande Nuit Cabernet Sauvignon
Blåmusslor | 139:- (L)
Kokta i vitt vin, lök, vitlök, timjan, persilja och grädde.
Serveras med country fries och chiliaioli.
Vintips: Château Bonnet Blanc
Mixsallad
Grönsallad med tomat, lök och gurka
Vitlöksbröd
Baguette med vitlökssmör
Marinerade oliver
Mammuth och kalamataoliver
Marinerad fetaost
Marinerad med örter och olivolja
Tomatsallad
Tomater, lök, vinägrett och örter
75:-
Caesarsallad | 205:- (G, L)
Grillat kycklingbröst, romansallad, bacon, krutonger, Grana Padano-ost och caesardressing.
Vintips: Grande Nuit Sauvignon Blanc
Skaldjurssallad | 225:- (G, L)
Räkor, kräftstjärtar och scampi marinerade med vitlök, citron och chili.
Serveras med limecrème och vitlöksbröd.
Vintips: Biecher Riesling
Tortiglioni med Oxfilé | 225:- (G, L)
Oxfilépasta med gorgonzola, grädde, kantareller och tomater.
Vintips: Kleine Zalze Cellar Selection Merlot
Skaldjurspasta | 225:- (G, L)
Scampi, musslor, räkor, kallrökt lax, grädde, Grana Padano-ost och tomater.
Vintips: Grande Nuit Sauvignon Blanc
Svamprisotto (Vegetariskt) | 189:- (G, L)
Krämig risotto med portobello, kantareller, champinjoner och Grana Padano-ost.
Vintips: Caldora White
Halloumiburgare (Vegetarisk) | 205:- (G, L)
Halloumi med sriracha-majonnäs, picklad rödlök och tomat.
Serveras med briochebröd, coleslaw och country fries.
Vintips: Reserve de Bonpas Côtes-du-Rhone
Smörstekt Fjällröding | 249:- (L)
Serveras med pepparrotscrème och potatisstomp smaksatt med creme fraiche och gräslök.
Vintips: Grande Nuit Sauvignon Blanc / Château Bonnet Blanc
Brässerad Gösfilé | 235:- (G, L)
Med grädde, anjovis, dill, vårlök, tomat och färskpotatis.
Vintips: Bouchard Chardonnay
Fish & Chips | 230:- (G)
Friterad torsk med tartarsås och country fries.
Vintips: Cono Sur Sauvignon Blanc
Blåmusslor | 215:- (L)
Kokta i vitt vin, lök, vitlök, timjan, persilja och grädde.
Serveras med country fries och chiliaioli.
Vintips: Château Bonnet Blanc
Le Parc’s Burgare | 205:- (G, L)
200 gr högrev och bringa med ost, bacon, fräst savoykål, rödlök, champinjoner och tomater.
Serveras med briochebröd, coleslaw och country fries.
Vintips: Coto De Imaz
Fläskfilé Oscar | 225:-
Vår egen variant på en klassiker med sparris, räkor, rödvinssås och bearnaisesås.
Vintips: Grande Nuit Cabernet Sauvignon / Bouchard Pinot Noir
Kycklingspett | 225:- (L)
Serveras med stekta grönsaker och mild yoghurtsås smaksatt med mynta.
Vintips: Caldora Pinot Grigio / Bouchard Pinot Noir
Lammracks | 360:- (G)
Serveras med grillad majskolv, ugnsrostad tomat och rostad vitlökssås.
Vintips: Coto de Imaz / De Loach Zinfandel
Le Parc’s grillspett | 375:- (G, L)
Oxfilé, lammkorv och stekta grönsaker.
Serveras med bearnaise och rödvinssås.
Vintips: Lionheart Shiraz / Langhe Nebbiolo
Pepparstek | 395:- (L)
En rejäl bit tournedos som rullas i fyra sorters peppar.
Serveras med en cognacsdoftande pepparsås.
Vintips: Lionheart of the Barossa / Langhe Nebbiolo
Blåbärspaj | 110:- (L)
Serveras med färska bär och halloncoulis.
Jordgubbar & Glass | 110:- (L)
Vaniljglass serveras med färska jordgubbar och vispad grädde.
Pannacotta | 110:- (L)
Smaksatt med vaniljstänger, serveras med färska bär och krossad choklad.
Sorbet | 60:-
Fråga oss vilka dagens smaker är.
Pannkakor | 80:- (G, L)
Med sylt. Välj mellan glass eller grädde.
Hamburgare | 85:- (G)
Med sallad, tomat, dressing och pommes frites.
Köttbullar | 85:- (G, L)
Med gräddsås, lingon och pommes frites.
Fläskfilé | 90:-
Med bearnaisesås och pommes frites.